Pasiune pentru mașinile de teren

Din pasiunea pentru mașinile de teren, întărită și de pasiunea pentru vânătoare am dezvoltat sectorul Off-Road.

Astfel avem capacitatea de a modifica autoturismul standard pentru a le face cât mai capabile pentru zone extreme. Folosim accesorii off-road de înălțare pentru care facem reprezentanță zonală (Iron man 4×4, Snorkel). Construim pe proiect propriu sau la cerere bare metalice față / spate, scuturi, rollbaruri, portbagaje.

Comercializăm toată gama de accesorii off-road la care asigurăm toate manoperele.

Servicii proprii

Dotările și experiența în prelucrarea metalelor normale și inoxidabile, amestecate omogen cu experiența în exploatarea autoturismelor pe teren noroios, înzăpezit sau accidentat, ne-au adus renumele și prestigiul de care beneficiem. Produsele noastre, concepute special pentru fiecare utilizator și fiecare mașina, ne-au adus aprecierea clienților noștri fie că a fost vorba de 4×4 cu bullbar, rollbar, portbagaj mai agresiv sau mai elegant pentru oraș, fie că am construit accesorii pentru vânătoare, remorci pentru bărci și am oferit echipamente sau câini de vânătoare.

Reprezentanță

În afara produselor de concepție și construcție proprii, oferim la vânzare și montajul pentru accesorii off-road produse de IRONMAN, SNORKEL, KNOTT, EVAL etc. ca servicii de reprezentanță zonală.

Date de contact

 

Adresă

Bulevardul Republicii nr. 32, Călărași, România.

Telefon (+4) 0744 825 490

Email: armecl@yahoo.com

arme@navio.ro

Program funcționare
Luni 08:00 -16:00
Marți – Vineri 08:00 – 17:00
Sâmbătă 08:00 – 14:00
Marți – Sâmbătă, se efectuează tranzacțiile cu arme și muniție.

Formular de contact

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Localizare pe hartă