Birdwathching Delta Dunării

 

Trasee birdwathching în Delta Dunării

Experiența acumulată în cursul unei vieți în domeniul colecțiilor de păsări și nu numai, completată cu experiența a douăzeci de ani de vânătoare a dus implicit la dezvoltarea unei noi activități.
Noi, în ceea ce privește domeniul destinațiilor turistice din zonele umede apropiate Dunării am lansat serviciul de Birdwathching Delta Dunării.
Zona Dunării Călărășene este deosebit de bogată în păsări sălbatice ca specii și număr, suficient de sălbatică pentru ca acestea să poată fi observate în biotopul natural curat și sălbatic.

Beneficiind de dotări complete în domeniu, personal specializat, bărci de diferite tipuri, aparate optice de observare și fotografiere, materiale profesionale pentru construirea posturilor de observare, scaune, stâlpi reglabili, plase de camuflaj de diferite culori în funcție de anotimp etc. avem capacitatea de a oferi servicii complete de Birdwathching în Delta Dunării. Domeniu spectaculos de frumos birdwathching-ul poate oferi persoanelor pasionate, dar și celor care nu au mai încercat asa ceva, clipe de liniște deplină în mijlocul naturii sălbatice, momente în care omul se contopește complet cu natura și posibilitatea observării a ceea ce în condiții normale este invizibil.

Cei care își pot fura câteva ore sau zile pentru a observa păsări în liniște deplină în mijlocul naturii pure încearcă senzații neîntâlnite în altfel de ocazii și își încarcă bateriile sufletului.
Această activitate de observare a păsărilor sălbatice deloc costisitoare din punct de vedere material poate fi completată sau poate completa ea însăși ieșiri în natură cu familia sau prietenii, partide de pescuit, plajă sau picnicuri pe frumoasele maluri ale Dunării în zona Călărași.

Date de contact

 

Adresă

Bulevardul Republicii nr. 32, Călărași, România.

Telefon (+4) 0744 825 490

Email: armecl@yahoo.com

arme@navio.ro

Program funcționare
Luni 08:00 -16:00
Marți – Vineri 08:00 – 17:00
Sâmbătă 08:00 – 14:00
Marți – Sâmbătă, se efectuează tranzacțiile cu arme și muniție.

Formular de contact

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Localizare pe hartă